Ia-ți zborul cu Sea King (foto)

Home « Ambarcatiuni « De viteza

Ai bani, vrei să atragi privirile, să fii invidiat de toți proprietarii de yacht-uri de lux și, pe deasupra, să ai parte și de un confort sporit în timpul navigației? Fă cunoștință cu Sea King! E impresionant, impunător, inegalabil și admirat de o întreagă planetă. Mai mult decât atât, poartă semnătura Adam Schacter. Nu e jucărie, schiță sau un proiect în fază encipientă! Celebrul designer Adam Schacter s-a întrecut pe sine în materie de lux, confort și viteză, proiectând Sea King, un yacht personalizat, construit în totalitate din lemn de mahon.

Lux și romantism

Are 18 metri lungime și vizează, în primul rând, piața luxoasă din Orientul Mijlociu. Este făcut în întregime din lemn, are mobilier din piele și detalii metalice ușor vizibile, care îi dau un aspect pretențios. Are bordul de comandă construit în totalitate din lemn și atinge o viteză maximă de 120 de noduri.

Sea King este un yacht de lux, creat pentru a fi condus doar de proprietarii milionari și folosit pentru escapade luxoase sau romantice pe mare. Destinația ideală pentru un acest tip de yacht: insule exotice sau lagune. Design-ul oferă intimitate și confort, iar viteza dă posibilitatea unei deplasări rapide între insule.

Și cu fițe... și confort

Dacă la prima vedere ai spune că este doar un yacht luxos și de fițe, la o privire amănunțită descoperi că Sea King are suficient spațiu și camere bine compartimentate pentru un confort sporit. Cuprinde două etaje, echipate cu o gamă largă de facilităţi. Puntea este dotată cu o cabină de pilotaj, o barcă de pasageri și două șezlonguri din piele, împodobite cu detalii metalice și încadrate în lemn.

Puntea inferioară dispune de un dormitor dublu, un living room cu mini-bar, o bucătărie și o baie. Mobilierul este, de asemenea, din lemn de mahon, cu detalii fine din oțel inoxidabil și căptușit cu piele Connolly. O splendoare cu look furios, dorită de mai toți milionarii lumii... Însă, dacă nu îți poți permite una, nu te întrista. Fii sigur că, în curând, ar putea să apară și varianta low cost...

Autor: Gina Rotaru

Sursa foto: asdesignltd.com

Publicat in: iulie 2012
Inapoi la categoria «« Ambarcatiuni

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement