Feadship, un super yacht unicat (galerie foto)

Home « Ambarcatiuni « Yaht

În timp ce unii doar visează la o plimbare pe un super yacht de lux, China se îmbogățește cu un model unicat marca Feadship. Constructorii olandezi de la Feadship au creat un super yacht de lux, model unicat, pentru un proprietar aflat în Republica Populară Chineză.

Compania Feadship spune că este primul șantier naval de Vest, care vinde un super yacht de lux, exclusivist, de 45 de metri, unui proprietar din China. Colaborarea s-a produs imediat după ce yacht-ul de ultimă generație - „Helix Feadship“ - a fost premiat pentru calitate, design și lux în urma unui tur de testare spre Orientul Mijlociu.

Helix Feadship“ devine old fashion

Imediat după premiera celebrului yacht, „Helix Feadship“, un client chinez a solicitat o navă de dimensiuni similare, care să includă, de asemenea, o punte pentru elicopter. Feadship a spus DA provocării și a proiectat această navă, schița fiind prezentată pentru aprobare în scurt timp. Construcţia yacht-ului de lux a fost deja demarată, livrarea urmând să se facă înainte de Anul Nou Chinezesc din 2013.

„Suntem încântaţi că avem posibilitatea de a deschide această piață viitoare cu ajutorul unui model de super yact de lux marca Feadship. Va fi o mare oportunitate de a deschide această piață, pentru ca oamenii să vadă și să simtă ei înșiși diferența dintre un yacht de lux și un Feadship. Suntem onorați că unul dintre vizitatorii din Republica Populară Chineză a ales să facă prima comandă de super yacht de lux exclusivist de la Feadship“, a declarat managerul de marketing al companiei olandeze, Francis Vermeer.

Lansarea modelului exclusivist este așteptată cu nerăbdare de pasionații de yacht-uri de lux în special pentru aflarea prețului, care se preconizează că va depăși cu mult 33 de milioane de euro, preț cu care a fost lansat „Helix Feadship“, în 2011. O sumă considerabilă, care îți trezește curiozitatea, fie că ești sau un un posibil cumpărător. Tocmai de aceea, ți-am pregătit câteva imagini care, probabil, te vor face să oftezi...

Autor: Gina Rotaru

Sursa foto: feadship.nl

Publicat in: iulie 2012
Inapoi la categoria «« Ambarcatiuni

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement