Începe Vele d’Epoca di Imperia!

Home « Evenimente « Concursuri

Ne apropiem de evenimentul nautic vintage al anului. Vele d’Epoca di Imperia se pregătește pentru o ediție impresionantă dedicată yacht-urilor vintage. Pasionații de yacht-uri vintage vor putea admira în Italia, între 5 și 9 septembrie, cel mai mare eveniment maritim al anului: Vele d’Epoca di Imperia.

Înființat în 1986, Vele d’Epoca di Imperia a devenit, de-a lungul timpului, o dată importantă în calendarul mondial al evenimentelor dedicate ambarcațiunilor vitange. Iar în toamna acestui an vom avea parte de o competiție de-a dreptul spectaculoasă.

Vele d’Epoca di Imperia va aduna laolaltă ambarcațiuni câștigătoare la regatta de la începutul secolului trecut. Din al optulea an de existență, competiția Imperia Classic Yachts a devenit un eveniment bianual, care se desfășoară alternativ cu evenimentul Porto Rotondo Vintage Yachts. Este, fără dubiu, unul dintre cele mai importante evenimente, cu o tradiție puternică de navigație, care se desfășoară pe Marea Mediterană.

Motiv pentru care, NU trebuie să o ratezi. Mai cu seamă că vei avea ocazia să vezi atât ambarcațiuni vintage, cât și yacht-uri cu vele impresionante. Însă, dacă nu poți să o faci personal, noi promitem să te ținem la zi cu toate informațiile și imaginile spectaculoase ale noilor yacht-uri vintage intrate în competiție.

Autor: Gina Rotaru

Sursa foto: veledepoca.com

Publicat in: iunie 2012
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement