Bine aţi venit la INAMARINE 2013!

Home « Evenimente « Expozitii

După răsunătorul succes al INAMARINE 2012, care a atras 151 de firme expozante din 10 ţări, 4.820 participanţi din alte 17 ţări şi care a ocupat o suprafaţă totală de 7.000 mp, Indonezia pregăteşte deja noua ediţie a celui mai mare show de comerţ pentru industria marină.

Cu o populaţie de peste 240 de milioane de locuitori, Indonezia este cel mai mare arhipelag din lume, cu peste 17.000 de insule de jur împrejurul ţării. În paralel, putem spune că Indonezia este una dintre cele mai mari economii din lume, cu o mare varietate de resurse naturale, şi, de asemenea, un membru important al G 20.

De ce? Deşi creşterea economică a încetinit considerabil în multe ţări între 2007 şi 2008, cu toate acestea, la fel ca India şi China, Indonezia a înregistrat o creştere mai mare în timpul crizei financiare globale, în comparaţie cu ceilalţi membri G 20.

Vezi şi: Wally Class – puntea dintre ambarcațiuni și concursuri

În prezent, Indonezia este o piaţă uriaşă şi reprezintă un potenţial imens pentru investitori de a satisface cerinţele imense ale industriei maritime globală, dar şi alte industrii conexe din întreaga lume. Industria maritimă din această ţară a devenit o prioritate a guvernului, iar tot mai mulţi investitori s-au mutat pe şantierele navale din regiune, cum ar fi Indonezia Batam, Surabaya, Sulawesi sau Kupang.

Considerată una din cele mai influente expoziţii maritime de pe piaţă, INAMARINE 2013 va avea loc în perioada 2 - 4 mai 2013, la Jakarta International Expo (JIExpo), Jakarta - Indonezia. Acesta va fi servi în special ca un punct prospectiv one-stop pentru furnizori şi orice şantier naval, construcţii navale, offshore şi alte industrii conexe.

Citeşte şi cum arată lupta acerbă pentru trofeul Ocean Volvo Race

INAMARINE 2013 va fi o oportunitate reală pentru business-uri internaţionale şi pentru ca oamenii de afaceri să stabilească legături importante cu întreprinderile locale, dar şi cu lanţurile de aprovizionare de construcţii navale şi alte servicii conexe de peste mări şi ţări. Noi le dorim succes celor interesaţi!

Autor: Marian Crăciun

Sursa foto: inamarine-exhibition.net

Publicat in: iunie 2012
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement