Director nou la Yacht Management-Europe (IYC)

Home « Evenimente « Internationale

IYC (International Yacht Collection) se extinde! Celebra companie specializată în managementul și vânzarea yacht-urilor de lux și-a deschis un nou departament: Yacht Management-Europe. Și, odată cu inaugurarea, a fost numit în funcție și un nou director executiv, cu o vastă experiență în navigație.... Cine este norocosul? Nimeni altul decât... Fabien Roché! Fostul căpitan al celebrei croaziere de lux Silveresea, recunoscut pentru vasta sa experiență pe mare, atât în navigarea pe yacht-uri, cât și pe croazierele de lux.

IYC a anunțat cu bucurie numirea în funcția de director al Yacht Management-Europe al lui Fabien Roché. Yacht Management-Europe este o poziție nou creată în compania IYC, biroul de la Monaco. Inaugurarea este văzută ca un pas important și critic în dezvoltarea globală a companiei, întrucât indică introducerea personalului cheie mai aproape de cererea clienților, proprietari de yacht-uri de lux. Noua divizie a fost creată ca o completare a necesităților semnalate de piața globală de yachting de lux și este menită să satisfacă cerințele exigente ale proprietarilor sau ale viitorilor proprietari de superyacht-uri.

Un nou început

Fabien Roché i se alătură lui André Peens în Divizia IYC Management Yacht, fiind unul dintre cei mai buni marinari la nivel global, care este recunoscut în pilotarea şi gestionarea superyacht-urilor atât pentru uz privat, cât şi pentru charter. Peens a fost numit director al Yacht de Management IYC - Fort Lauderdale, în decembrie 2011. „Aştept cu nerăbdare să lucrez mână-în-mână cu André pentru a extinde flota de yacht-uri gestionate în cadrul IYC. De asemenea, vreau să oferim clienților noștri încrederea că vom reprezenta în mod direct interesul proprietarilor de yacht-uri din Europa şi Marea Mediterană“, spune Roché.

Mărirea bazei de date a clienților

Bob Saxon, preşedintele IYC, se arată încântat de noua angajare, fiind sigur că alăturarea lui Fabien Roche este de bun augur. „Suntem însărcinaţi cu asigurarea unui nivel neobişnuit de expertiză directă, pentru clienţii noştri. Aspectul distinctiv al superyacht-urilor are nevoie de precizie în management de calitate mai mult decât la orice tip de produs de lux. Suntem norocoși că Fabien a acceptat să se alăture echipei noastre, pentru a lucra împreună cu André la completarea nevoilor clienților IYC, printr-o manageriere bună“, a declarat Bob Saxon.

Viață pe oceanele lumii

Fabien Roché a început să „navigheze“ la vârsta de trei ani, trăind pe o ambarcațiune cu pânze și luând cursuri școlare prin corespondență. Oceanele lumii au fost locurile de joacă pentru el. A navigat pe Marea Mediterană de la 7 ani, până la 8 ani, a văzut Oceanul Atlantic la 10 ani, apoi a străbătut întreaga Caraibe, din Venezuela la Insulele Virgine. Fabien a obținut licența Maritimă Comercială în 1987.

Ulterior, s-a înscris într-o organizație umanitară, fiind numit responsabil pentru bunul mers al navigaţiei, electricelor şi ingineriei de pe ambarcațiunea condusă. La vârsta de 19 ani, Fabien Roché a devenit căpitan de yacht, navigând în Insula Reunion (Oceanul Indian). El a lucrat pe chartere şi yacht-uri private în Marea Mediterană şi Caraibe, până la începutul anilor 1990. Și-a reluat studiile la Academia de Marină Comercială din Nantes, Franţa, obținând licența de Maestru în 1996.

Experiență profesională

Fabien și-a câștigat îndemânarea și abilitățile marine pe ambarcațiunile Indian Empress and Felicita West, precum și pe ambarcațiuni mici: nave de croazieră, yacht-uri cu vele și nave comerciale.

Experiența sa vastă constă în expediţii și croaziere de lux peste tot în lume, inclusiv Antarctica și Arctica, râurile Amazon şi Orinoco, Marile Lacuri, Caraibe, Marea Baltică, Marea de Nord și Europa de Vest, Marea Mediterană, Marea Roşie, Oceanul Indian, Centrală şi de Sud America, Asia de Sud-Est şi multe, multe altele.

Autor: Gina Rotaru

Sursa foto: superyachttimes.com

Publicat in: iulie 2012
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement