Wally Class – puntea dintre ambarcatiuni si concursuri

Home « Evenimente « Internationale

Marile afaceri în domeniul nauticii se nasc din pasiunea pentru navigație. Așa s-a întâmplat și cu Wally Class, a căruit fondator și președinte, Luca Bassani Antivari, a navigat timp de 40 de ani până să deschidă efectiv afacerea. Dar în 1991, a construit primul său yaht – pentru el și familia lui. Ce s-a întâmplat de atunci? Wally Class se impune de piața mondială a ambarcațiunilor navale. De ce? Aflaţi în continuare!

Luca Bassani Antivari și-a construit propriul yaht pentru că era nemulțumit de ceea ce folosise în ultimii 40 de ani de când naviga. Obsesia pentru perfecțiune i-a adus două premii Compasso d¢Oro, cea mai înaltă distincție pe care o companie nautică o poate primi pentru design. Până în prezent, nimeni nu a reușit să ia acest premiu de două ori – doar Wally.

Și dacă atingerea perfecțiunii este în caracterul brandului lor, s-au gândit că organizarea de concursuri – regate mai exact – n-ar strica deloc numelui Wally. Astăzi, regatele Wally sunt printre cele mai cunoscute.

Trofeo Conde de Godo 2012 – ultimul concurs Wally Class

Între 23-27 mai, la Barcelona, în Spania, cea de-a 39-a ediție a Trofeo Conde de Godo a fost prima competiție a acestui concurs unde Wally a participat. Din fericire, trei din cele 4 zile de cursă au fost așa cum orice marinar și le dorește: însorite și liniștite, fără nicio turbulență din partea naturii.

La această competiție șase ambarcațiuni marca Wally au participat: Magic Carpet Squared, Open Season, Tiketitoo, J One, Ryokan 2 și Sensei. Dintre acestea, Magic Carpet Squared și Ryokan 2 au câștigat fiecare de patru ori locul întâi în cele șase competiții ale evenimentului, semn că echipele sunt foarte bine pregătite.

Calendarul regatelor Wally

4 – 9 iunie, Loro Piana Superyacht Regatta – Porto Cervo organizată de Yacht Club Costa Smeralda

2 – 8 septembrie, Maxi Yacht Rolex Cup – Porto Cervo organizată de Yacht Club Costa Smeralda

29 septembrie – 6 octobrie, Voiles de Saint Tropez – Saint Tropez organizată de Societe Nautique de Saint Tropez.

Echipa Nautica a trecut în calendar aceste evenimente. Cu siguranță vom scrie despre ele, iar dacă dumneavoastră ajungeți înaintea noastră acolo, vă rugăm să ne dați de veste !

Autor: Oana Vasiliu

Publicat in: mai 2012
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement