Zenit 500, premieră mondială la Romanian Boat Show

Home « Evenimente « Lansari

Romanian Boat Show, ajuns la ediția numărul 7, a adus în București cele mai noi ambarcațiuni și accesorii de profil. Tot acum, Zenit 500, o premieră mondială, a fost prezentată publicului larg. Detaliile le aflați de la Nautica Magazine!

Zenit 500 nu a fost doar o premieră mondială pentru publicul aflat la Romanian Boat Show, ci și cea mai ieftină ambarcațiune la ediția din acest an. Modelul expus de Cirus Plast a fost fabricat în 2012. Ambarcațiunea are 5 metri lungime și 1,7 metri lățime, dublu fund și dublu bordaj.

Prețul acesteia este de 1.400 de euro, fapt ce o face accesibilă atât pentru pescarii amatori, cât și pentru cei profesioniști. Un alt public vizat de producător sunt cei pasionați de plimbările calme prin Delta Dunării sau alte zone cu apă.

Un număr de 22 de expozanți de ambarcațiuni, echipamente destinate sporturilor nautice și servicii conexe au fost prezenți timp de cinci zile în centrul Capitalei pentru Romanian Boat Show. Chiar dacă condițiile meteorologice au fost nefavorabile, peste 1.500 de români au vizitat expoziția.

Valoarea totală a ambarcațiunilor expuse - 40 în total -, a fost de 2.2 milioane de euro, iar 8 dintre ele fac în prezent obiectul unor tranzacții. Cel mai scump vas de la acest târg este posibil să își fi găsit deja cumpărător. Acesta este un Cruiser 360, cu o lungime de 10 metri, iar prețul final al ambarcațiunii este 500.000 de euro, cu tot cu accesorii.

Autor: Oana Vasiliu

Sursa foto: pagina de Facebook Romanian Boat Show 2012

Publicat in: iunie 2012
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement