Top 10 vase de croazieră pentru evenimente speciale

Home « Evenimente « Topuri

Experții Landry & Kling au publicat cele mai spectaculoase călătorii cu vase de croazieră unde poți organiza un eveniment inedit: de la o întâlnire de afaceri până la o nuntă ca-n povești. Noi le detaliem!

 

1. SeaDream II, oferit de linia de croazieră SeaDream Yacht Club

Prezentare generală: Unul dintre cele mai bine cotate yachturi din industrie, care se prezintă totodată cu un aer casual și relaxant.  - ”It's yachting, not sailing.

Numar de camere: 56

Alegerea potrivită: Dimensiunile yachtului facilitează interacțiunea grupurilor și accesul în porturi mici, unde navele mari nu pot acosta. Beneficiază de două săli de conferință.

Zona de navigație: Caraibe, Marea Mediterană, Marea Baltică pentru 7 nopți.

Inedit: Extensie a yachtului care permite kayaking, wave running și snorkeling.

2.      Liberty of the Seas, oferit de linia de croazieră Royal Caribbean

Prezentare generală: Nava-resort oferă o experiență unică în ceea ce privește facilitățile de conferință și modurile de recreere puse la dispoziție turiștilor.

Numar de camere: 1.817

Alegerea potrivită: Turiștii au nominalizat ambarcațiunea ca cea mai potrivită alegere în materie de business pe apă cu spațiu expozițional, centru de conferințe cu 4 camere diferite și cameră de screening. Nava dispune de Wi-Fi și acces pentru telefonia mobilă.

Zona de navigație: partea vestică a Mării Mediterane, Caraibe sau itinerare de 4-5 zile.

Inedit: Surf onboard.

3.      Celebrity Millenium, oferit de linia de croazieră Celebrity Cruises

Prezentare generală: Extravaganța acestui vas de croazieră constă în aparatura high-tech de care acesta dispune.

Numar de camere: 975

Alegerea potrivită: Centrul de conferințe dispune de 414 locuri, există un cinematograf de 880 locuri, dar și 10 locuri potrivite pentru evenimente de grup.

Zona de navigație: Caraibe, pentru 4-5 nopți.

Inedit: La bord există o mini grădină botanică.

4.      Silver Sprit, oferit de linia de croazieră Silversea Cruises

Prezentare generală: Ambarcațiunea oferă turiștilor săi o experiență asemănătoare cluburilor europene. Toate camerele au vedere la mare ceea ce transformă excursia într-o descoperire a frumuseții astrelor cerești.

Numar de camere: 262

Alegerea potrivită: Cel mai nou și mai modern vas de croazieră din portofoliul Silversea Cruises, cu o sală de conferințe de 38 de locuri, 3 restaurante si un lounge de aproximativ 450 locuri.

Zona de navigație: Insulele grecești, Marea Mediterană pentru 7 zile.

Inedit: Camere personalizate pentru clienți.

5.      Pride of America, oferit de linia de croazieră Norwegian Cruise Line

Prezentare generală: Vasul s-a rebranduit, devenind acum ”freestyle cruising”, cu opțiunea de a alege opt variante diferite de dining.

Numar de camere: 1072

Alegerea potrivită: Navă aflată sub pavilionul Statelor Unite ale Americii, care oferă corporațiilor americane până la 2000 dolari reducere/ angajat pentru o călătorie în interes de serviciu. Auditoriul se împarte în două, cu un total de 250 de locuri. De asemenea, vasul dispune de un boardroom și alte cinci camere de conferințe mai mici, toate echipate integral cu aparatură audio-video de ultimă generație.

Zona de navigație: Hawaii.

Inedit: Toate interioarele locațiilor publice au tematică americană - ”best of America”.

Top 10 Nave

6.      Seven Seas Navigator, oferit de linia de croazieră Regent Seven Seas

Prezentare generală: Acest vas de croazieră este decorat și stilizat după modelul italian, cu apartamente spațioase ce pot concura cu hotelurile luxoase.

Numar de camere: 253

Alegerea potrivită: Pachetele pentru turiști includ excursiile la țărm în fiecare port, iar vinurile și spritoasele sunt din partea casei. Sala de conferințe dispune de 38 de locuri, iar cinematograful are 430 locuri.

Zona de navigație: Alaska, Europa, Caraibe pentru 7 nopți.

Inedit: Se poate rezerva private dining pentru grupuri.

7.      MSC Splendida, oferit de linia de croazieră MSC Cruises

Prezentare generală: Ambarcațiunea se diferențiază prin cele 71 camere VIP, personalizate de designeri, care dispun de o secțiune privată: recepție, administrator, piscină, lounge, dining room și majordom.

Numar de camere: 1664

Alegerea potrivită: Nava excelează în eleganță europeană, fiind cel mai mare cinematograf pe apă construit până acum (peste 1600 locuri). Totodată, dispune de 11 săli de conferință, iar băuturile sunt din partea casei.

Zona de navigație: Riviera Franceză, Riviera Spaniolă, Riviera Italiană, pentru 3-7 zile.

Inedit: Copiii sub 17 ani pot naviga gratuit în compania a doi adulți.

8.      Allure of the Seas, oferit de linia de croazieră Royal Caribbean International

Prezentare generală: Cea mai mare și mai inovativă navă de croazieră din lume, care dispune de 16 zone diferite, replici ale celor mai celebre locuri din lume, ca Boardwalk și Central Park (existența pe vas a 12.000 de specii de plante și copaci).

Numar de camere: 2700

Alegerea potrivită: Acest resort plutitor oferă un centru de conferințe cu 4 camere și alte 20 de locații special amenajate pentru evenimente corporate, toate stilizate la cele mai înalte standarde. De asemenea, pe vas se găsesc numeroase facilitități pentru practicarea sportului și spa-uri.

Zona de navigație: Caraibe, 7 zile.

Inedit: În fiecare noapte, turiștii se pot întreține la clubul de jazz sau pot opta pentru musicalul ”Chicago”. De asemenea, există și un Aqua Show.

9.      Carnival Dream, oferit de linia de croazieră Carnival Cruise Lines

Prezentare generală: Carnival surprinde publicul prin cafenelele sale indoor și outdoor, cu muzică live și spațiu de dans. Opulența este dată de Dream Street, ”bulevardul” cu magazine și branduri consacrate.

Numar de camere: 1811

Alegerea potrivită: Cinematograful are 1300 de locuri, centrul de conferință se împarte în două săli cu un total de 130 locuri și pentru cei interesați, există două dining rooms private.

Zona de navigație: Plecarea se face din Portul Caneveral, iar excursia cuprinde zonele Honduras, Mexico, Belize.

Inedit: La piscină, un gigantic ecran proiectează filme.

10.  National Geographic Endeavor, oferit de linia de croazieră Lindblad Expeditions

Prezentare generală: Incursiunea în călătoriile exploratorii alături de experții National Geographic se pot face cu Endeavor.

Numar de camere: 56

Alegerea potrivită: Excursii la mal pentru studiu și observație, alături de cercetători și experți din domeniu, care îți prezintă flora și fauna locurilor, dar mai ales experiențe de neuitat.

Zona de navigație: Galapagos, tot timpul anului.

Inedit: ”Lecțiile” sunt predate de oameni cu expertiză în domeniu, iar National Geographic are o mulțime de surprize pentru turiștii interesați.

Sursa foto: landrykling.com 

Autor: Oana Vasiliu

Publicat in: martie 2012
Etichete pentru acest articol: vase de croaziera
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

A fost postat un singur comentariu la acest asticol «

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement