Top 4 plaje din Thailanda

Home « Evenimente « Topuri

Pentru o vacanţă, ia în considerare vizitarea plajelor din Thailanda. Datorită climei sale tropicale, Thailanda oferă timpul perfect pentru a te bucura de soare şi plaje cu nisip. Plajele din Thailanda au un nisip alb splendid, de care se bucură atât localnicii, cât şi turiştii străini în fiecare an. Nisipul este moale sub picioare, apa marii este caldă şi formaţiunile de rocă creează vederi superbe.
 

Nu numai că te poţi bucura de priveliştele paradisiace, dar poţi experimenta fluxurile de activităţi întâlnite aici, pentru a crea o vacanţă de neuitat. Nu uita să-ţi iei crema solară, deoarece soarele este gata să-ţi bronzeze pielea în cel mai scurt timp.

Snorkeling-ul şi scufundările sunt excelente în Thailanda, deoarece bolovanii mari subacvatici sunt încrustaţi cu corali şi peşti viu coloraţi. Vizibilitatea este minunată. Multe companii de turism îşi aduc vizitatorii aici pentru a face snorkeling în apele din Phuket, Krabi şi Phi Phi Don. Plimbările cu barca sunt, de asemenea, populare. Caiacele intră în golfurile şi mlaştinile Thailandei, permiţându-le turiştilor să se bucure de priveliştele încântătoare.

Plaja Hat Rin

Prima plajă din listă este Hat Rin. Situată în Koh Phangan, această plajă este adesea folosită ca un loc pentru a sărbători Festivalul Lunii. Luna plină este momentul în care petrecăreţii inundă plaja pentru distracţie, acrobaţii şi desene pe corp. Plaja în sine creează un sentiment de singurătate în ciuda aglomerării cu turişti.

Plaja Long

A doua plajă din listă celor 4 cele mai bune plaje din Thailanda este Long, situată în Koh Chang. Această plajă este un loc de vis: întindere de nisip alb, apă curată albăstruie şi mult soare. Valurile blânde îţi vor "atinge" toate simţurile, în timp ce nisipul de sub picioare te va purta cât mai departe de această lume.

Plaja Maya Bay

Cea de a treia plajă thailandeză este Maya Bay. Situată într-o zonă mirifică, plaja Maya Bay încântă orice privitor cu stâncile din calcar masive şi apa de safir.

Maya Bay este un golf incredibil de frumos, adăpostit de stâncile înalte de 100 de metri. În interiorul golfului există mai multe plaje, cele mai multe sunt mici, iar unele există doar la reflux Cea principală este de aproximativ 200 de metri lungime, cu nisip alb mătăsos şi moale, corali coloraţi şi peşti exotici în apa extrem de limpede; tot golful este un mare recif.

Maya Bay a devenit principala atracţie turistică din Phi Phi odată cu "The Beach", filmul care a fost produs aici, în anul 1999. Acum, oamenii din întreaga lume, care chiar nu au auzit de Phi Phi, cu siguranţă ştiu de Maya Bay.


Name

 

Plaja Railay

Plaja Railay ocupă locul al patrulea în topul nostru. Această plajă are o formaţie stâncoasă extraterestră, fiind un loc minunat pentru alpinism. Apa puţin adâncă o face perfectă pentru copiii care vor să înoate aici.

Imaginează-ţi 7 zile fabuloase în care să te bucuri de peisaje marine sublime, apă turcoaz sclipitoare, plajă cu nisip alb şi vârfuri abrupte de calcar. Va fi şansa ta de a experimenta regiunea înotând, făcând snorkeling sau pur şi simplu relaxându-te pe punte - ce mare mod de a călători!

TIPS!

Dacă tot parcurgi un drum lung pentru a vizita plajele din Thailanda, ar fi bine dacă ţi-ai face o rezervare. Sună o companie de turism local, pentru a-ţi rezerva un loc la hotelurile din apropiere. Nu este nevoie să-ţi faci griji dacă ai un buget limitat pentru vacanţă. Există unele hoteluri unde o noapte costă 4.50 de lire sterline sau în jur de 80 de lire în sezonul de vârf, în 4 cele mai bune plaje din Thailanda.

 

 

 

Irina B.

sursa foto: lonelyplanet.com

 

 

Publicat in: august 2014
Etichete pentru acest articol: corali, pesti exotici, plaja, plaje
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement