Top 5 cele mai noi yahturi din Mediterana

Home « Evenimente « Topuri

Sezonul estival a început deja în mod oficial, chiar dacă temperatura din termometre are valori de vară încă de la începtutul primăverii în unele zone din Marea Mediterană. Și pentru că culmea luxului în vacanța de vară este să petreci o săptămână pe un yaht undeva în largul Mării Mediterane, noi am făcut un top al celor mai noi yahturi care pot fi închiriate.

NameBlooms este cel mai nou yaht care poate fi închiriat în Marea Mediterană. El a fost lansat oficial la apă în luna aprilie a acestui an și deja face furori printre pasionații de nautică. Blooms prezintă stilul autentic italian vizibil în designul ambarcațiunilor fabricate în această țară.

Blooms face parte din familia Leopard (Arno), compania care produce unele dintre cele mai rapide și mai silențioase yahturi din lume. Ambarcațiunea are 27 de metri lungime și poate naviga cu o viteză de maxim 32 de noduri. Datorită dimensiunilor sale, poate acosta fără probleme în oricare port din lume. Prețul de închiriere pornește de la 56.000 euro pe săptămână la care se adaugă cheltuielile, are nevoie de un echipaj de trei persoane și mai poate găzdui până la șase oaspeți.

NameAMELS 212 este cel mai mare yaht din portofoliul companiei olandeze IMAGINE, care și-a lansat o linie de ambarcațiuni Limited Editions. Ambarcațiunea a fost lansată la apă în vara lui 2011 înainte de data stabilită inițial.

AMELS 212 dispune de două cabine VIP, lift exterior și piscină cu wet bar, dar există și apartamente mai puțin pretențioase. Prețul de închiriere al acestui yaht începe de la 465.000 euro pe săptămână, are nevoie de un echipaj de maxim 15 persoane și pot fi la bord nu mai puțin de 12 invitați.

NameLyana ați văzut-o cu siguranță dacă sunteți cinefili: a fost prezent la festivalul de film de la Cannes, alături de alte ambacațiuni care se închiriază pentru astfel de evenimente. Yahtul aparține companiei italiene Benetti și a fost lansat anul trecut, după doi în care s-a transformat din Proiectul Sofia în această ambarcațiune luxoasă și opulentă.

Eleganța specific italiană este semnată la designul interior de Pierre-Yves Rochon, Paris, iar la exterior de Stefano Natucci, arhitectul naval al lui Benetti. Cei 12 oaspeți pot sta în cele 6 apartamente ale Lyanei. Prețul de închiere începe de la 350.000 euro pe săptămână, la care se adaugă și restul de cheltuieli specifice.

NameDarlings Danama a fost cea mai așteptată ambarcațiune a CRN ANCONA, special creată pentru 12 persoane care să petreacă „regește” pe yahtul de 60 de metri, lansată în vara lui 2011. Presa internațională nautică a aplaudat la scenă deschisă designul extraordinar al ambarcațiunii, semnat de Zuccon International Project Studio și completat până la cele mai mici detalii de Alexandre and Cristina Negoescu, într-un stil minimalist, asrt deco.

Pentru a închiria această ambarcațiune trebuie să scoateți din buzunar cel puțin 345.000 euro pe săptămână, la care se mai adaugă și cheltuielile specifice.

NameDiamonds are forever nu este o replică din filmele lui Marylin Monroe, ci numele unui alt vas al companiei italiene Benetti, care navighează pe apele internaționale de mai bine de jumătate de an. Dacă sunteți fan James Bond, Diamonds are forever a fost inspirat din celebrul film, ca și alte ambarcațiuni din portofoliul italienilor.

Pentru 330.000 euro pe săptămână, 4 apartamente de lux și două apartamente master pot fi închiriate. Distracția la bord este garantată de designul inovator și facilitățile de care acesta dispune. Echipa Nautica vă doreşte să aveţi parte de o vacanţă plăcută!

Sursa foto: charterworld.com

Autor: Oana Vasiliu

Publicat in: mai 2012
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement