India caută antrenor național de yachting

Home « Info « Legislatie

Cauți un loc de muncă în domeniul nautic în care să te poți remarca? Dacă nu ai găsit până acum în România, poți încerca peste hotare, unde ofertele nu contenesc să apară! Cea mai nouă oportunitate de angajare s-a deschis în India, unde Asociația de Yachting are nevoie de un antrenor șef cu experiență. Așa că, dacă ai școlit sportivi sau, pur și simplu, nu-ți lipsesc studiile și experiența didactică în domeniul yachtingului, îți poți testa aptitudinile la concursul organizat de Asociația de Yachting din India.

Este o ocazie unică de a-și valorifica experiența de antrenor cumulată de-a lungul timpului. În ce constă jobul? În antrenarea de înaltă performanță a tinerilor care urmează să concureze la Jocurilor Olimpice din 2016.

Antrenor pentru Jocurile Olimpice

Persoana care va obține postul va fi responsabil cu direcția generală și supravegherea programului de înaltă performanță de la Jocurile Olimpice de tineret. Antrenorul va fi responsabil pentru stabilirea obiectivelor pentru sportivi în programul național și, în colaborare cu Comitetul de Selecție, să ajute la pregătirea programului internațional de evenimente. El va asista, totodată, Comitetul de Selecție în elaborarea criteriilor de selectare a atleților.

Antrenorul va trebui să ajute la planificarea antrenamentului anual pe care îl vor urma tinerii sportivi și la programul competițiilor, fiind nevoit să-și încadreze cheltuielile în ceea ce privesc antrenamentele și evenimentele în cadrul bugetului alocat de Asociația de Yachting din India. De asemenea, antrenorul va ajuta la selecția, supravegherea și îndrumarea antrenorilor în cadrul programului de înaltă performanță, ajutând și implementând disciplina sportivilor acolo unde este nevoie.

Facilități și contract pe doi ani

Tot el va trebui să actualizeze toate informațiile importante privind programul de antrenare și să-i informeze inclusiv pe părinții sportivilor de aceste schimbări sau evenimente recent apărute. După activitățile de antrenorat, angajatul va trebui să se ocupe și de întocmirea și prezentarea bugetului anual destinat antrenamentelor, competițiilor sportive la care trebuie să participe elevii și comandarea de echipamente necesare acestora. Mai mult, va raporta performanța echipei și a fiecărui sportiv în parte după un program ce va fi elaborat lunar.

Contractul inițial va fi pe o perioadă de doi ani, până la Jocurile Asiatice din 2014, cu posibilitatea de extindere, în funcție de performanțele obținute. Pentru serviciile prestate viitorul angajat va beneficia de călătorii decontate, asigurări de sănătate, de subzistență și de cazare gratuită.

CV-urile ce arată experiența voastră în atrenorat pot fi trimise până pe 15 octombrie 2012 la adresele de mail yaiindia@gmail.com sau yaiindia1@gmail.com. Interviurile finale vor avea loc în India, însă Asociația de Yachting din India anunță că nu va suporta consturile de transport sau cazare. Așadar, căscați bine ochii înainte și interesați-vă cu atenție de acest job, întrucât compania nu precizează salariul oferit. Nu de alta, dar să nu vă treziți că plătiți drumul până acolo și nu veți beneficia de mare lucru.

Gina Rotaru

Sursa: sailing.org

Publicat in: septembrie 2012
Inapoi la categoria «« Info

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement