Târg de Pescuit, Vânătoare și Ambarcațiuni la Constanța

Home « Pescuit « Lacuri

S-a dat startul uneia dintre cele mai mari competiții de pescuit și, odată cu ea, s-a deschis și lumea pescarilor. Un târg de pescuit, vânătoare și ambarcațiuni de agrement și-a deschis porțile cu fast, înaintea începerii Campionatului Mondial de Pescuit la Crab 2012, care se desfășoară la Constanța. Astfel că, sportivi din peste 21 de țări s-au strâns cu mic cu mare pe străzile constănțene pentru o paradă pescărească de toată frumusețea. Au plecat din staţiunea Mamaia şi au străbătut oraşul Constanţa, sub privirile curioase a zeci de localnici constănțeni. Iar reacțiile au fost pe măsura veseliei evenimentului.

Zeci de oameni s-au oprit pentru câteva minute din activitățile zilnice, pentru a admira echipele participante la competiția mondială de pescuit, pe care România are șansa să o găzduiască anul acesta. Imediat după paradă, sute de oameni, printre care și competitorii români, au vizitat Târgul de pescuit, vânătoare și ambarcațiuni de agrement, organizat de edilii orașului la Pavilionului Expozițional Constanța.

Expoziție între 26 și 30 Septembrie

Spre fericirea pasionaților de pescuit, târgul se va desfășura pe o perioadă de patru zile consecutive, cuprinzând și weekend-ul. Astfel că, dacă ești la serviciu și nu ai timp să mergi în cursul săptămânii, zilele de sâmbătă și duminică, destinate relaxării, sunt tocmai bune pentru o plimbare prin Pavilionul Expozițional Constanța. Producători de ambarcațiuni, de undițe, accesorii pentru pescuit, momeli, plase și ambarcaţiuni mici, camping, uniforme și multe altele, își prezintă cele mai noi produse în cadrul târgului. Astfel că, îți vei putea achiziționa produse de cea mai bună calitate, la prețuri rezonabile.

Iar dacă pasiunea ta este vânătoarea „Târgul de pescuit, vânătoare și ambarcațiuni de agrement” ți-a pregătit și ție o mulțime de produse după care ți se vor scurge ochii. Așa că, ai grijă să îți calculezi bugetul de acasă pentru a nu te trezi că ți-ai cheltuit toți banii pe produse vânătorești. Nu de alta, dar ai de unde alege. Pornind de la echipamente sportive adecvate vânătoriei, până la seifuri și dulapuri pentru păstrarea armelor. În plus, pe lângă o expoziție cu trofee de vânătoare, organizatorii au amenajat și un teren pentru demonstraţii de paintball şi airsoft.

Program de vizitare

Târgul de pescuit, vânătoare și ambarcațiuni de agrement” se află la ediția a XIV-a. Organizarea a fost realizată de RIG Service și Consiliul Județean Constanța și s-a realizat cu scopul de a atrage cât mai mulți turiști, pasionați de vânătoare și pescuit, la grandiosul eveniment mondial ce se defășoară pe tărâm românesc - Campionatului Mondial de Pescuit la Crab 2012. Un campionat pe care echipa României de pescuit sportiv speră să-l câștige, mai ales că se desfășoară la noi acasă!

Astfel, dacă iubești competițiile, poți privi campionatul îndeaproape în stațiunea Mamaia, mai exact pe Lacul Corbu. Iar dacă nu vrei să stai toată ziua acolo, poți trage o tură pe la „Târgul de pescuit, vânătoare și ambarcațiuni de agrement”, care are un program lejer pentru vizite. Mai exact, te poți duce la expoziție între orele 10.00 – 19.00, iar duminică între orele 10.00 – 16.00.

PS: duminică intrarea este gratuită. Însă, nu vă bucurați prea tare întrucât din această pricină s-ar putea să fie și îmbulzeală.

Gina Rotaru

Publicat in: septembrie 2012
Inapoi la categoria «« Pescuit

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement