Signature, made in Australia

Home « Producatori « Australia

Povestea Signature Australia începe acum 50 de ani când s-a construit prima barcă din fibră de sticlă a companiei. De atunci, în atelierele familiei Haines s-au produs poate zeci de mii de ambarcațiuni, dar nu orice fel de bărci, ci acelea care sunt cele mai premiate din Australia. Ce au spectaculos aceste bărci ?

La sfârșitul unei zile cu barca pe apă, calitatea este cea care primează. Bineînțeles, și celelalte caracteristici sunt foarte importante, însă o ambarcaţiune bună este cea care te aduce, în siguranță, înapoi la mal. Aceasta este și promisiunea Signature Australia: „fiecare barcă este construită pe o mare de cunoștințe adunate în timp, dar și din propria noastră experiență”. Și tot din motive de calitate, principiul Signature este ca fiecare barcă să fie mai bună decât cea de dinainte.Name

Noi am aflat deja că Signature a devenit cu timpul cel mai mare producător de bărci din fibră de sticlă datorită grijii pentru mediul înconjurător și a perfecțiunii spre care tinde cu fiecare model nou creat. Pentru mediu, s-au gândit la o soluție împotriva emisiilor de stiren, și au găsit-o printr-un proces de laminare unic: tehnologia RIVALE™ (n.red. este vorba de evacuarea asistată a emisiilor). Prin această nouă tehnologie, emisiile scad semnificativ şi ajung mult sub minimum recomandat de standardele mondiale.

NameÎn 1985, Signature Australia s-a bucurat de prima nominalizare ca „barca anului” cu modelul 1750R. De atunci, în portofoliul companiei s-au adunat nu mai puțin de 24 de nominalizări și premii, majoritatea cu distincția „barca anului”.

Modelele disponibile de ambarcațiuni din fibră de sticlă australiene, Aussie cum sunt cunoscute de specialiștii din domeniu, sunt clasificate în funcție de modul de utilizare de către proprietar: bărci de pescuit, bărci de călătorii și bărci pentru sporturile nautice. Poți să alegi inclusiv varianta Signiture Package – barca, motorul și platforma de transport al ambarcațiunii.

În prezentarea oficială, Signature Australia spun că sunt cea mai bună alegere din punct de vedere calitate-preț-grija pentru mediu pe care o familie de australieni o poate face. Noi, cei de la Nautica Magazine, concluzionăm că o ambarcațiune marca Signature este una din cele mai bune alegeri pentru orice doritor de barcă nouă, a căror proprietari sunt interesați de protejarea mediului înconjurător și promovarea afacerilor de tip local, cum este și cazul acestei companii. N-ar fi rău să căutați cel mai apropiat dealer Signature Australia, iar noi venim, deja, în ajutor cu lista:

  • Atena , Grecia: Mega Yachts
  • Hong Kong ,China: Protech Engineering Co Ltd.
  • Osaka, Japonia: Hakko Boating
  • Noumea, New Caledonia: Limousin Marine.

 

Sursa foto: haines-marine.com.au

Autor: Oana Vasiliu

Publicat in: aprilie 2012
Etichete pentru acest articol: Signature Australia, tehnologia RIVALE™
Inapoi la categoria «« Producatori

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement