Supraboats, adrenalină australiană

Home « Producatori « Australia

Îndepărtata Australie este unul din punctele cele mai fierbinți ale pieții nautice de ambarcațiuni din lume. De la competiții care mai de care mai interesante și furnizoare de adrenalină care depășesc orice limită legală până la construcțiile de yahturi de lux, Australia le are pe toate. De ce ? Este suficient să te uiți pe harta lumii. Acolo vei găsi răspunsul corect. Astăzi vă prezentăm ultimele noutăți australiene în materie de ambarcațiuni pentru sporturi extreme, Supraboats Australia !

 „Ski boat sau wakeboard boat?” este întrebarea care apare atunci când intrii pe site-ul oficial al producătorului australian de ambarcațiuni pentru sporturi extreme. Despre wakeboard noi am mai scris aici și știm deja cât de important este să ai o barcă sigură care să te aducă înapoi la mal, întreg, după un spectacol nautic. Dacă nu v-ați decis încă, vă ajutăm noi, după ce le-am analizat profilul companiei.

Supraboats folosește un formular cu câteva întrebări pentru a creea profilul ambarcațiunii ideale pentru dumneavoastră. De exemplu, una dintre întrebări este Pentru ce veți folosi barca? cu variante de răspuns skiing, wakeboarding, barefooting, kneeboarding, tubing, cruising, fishing sau altele. În funcție de fiecare răspuns și în urma unei analize, poți pleca acasă, altfel spus, pe mare, cu ambarcațiunea specifică nevoii tale. Un procedeu foarte interesant pentru a satisface nevoile exigente ale clientului, considerăm noi, cei de la Nautica Magazine.

Supraboats consideră că în fiecare ambarcațiune a sa se ascunde un atlet. Altfel nu ar putea face față exigențelor pasionaților de sporturi extreme nautice doritori de adrenalină. Dacă vă vine să credeți sau nu, posesorii Supraboats se înscriu în categoria de vârstă 6-60 de ani.

Și dacă tot vorbim de o categorie de persoane iubitoare de sporturi extreme, există la compania australiană și un spirit Supra: Întotdeauna străduiește-te pentru a fi cel mai bun în ochii tăi. Întodeauna depășește-și propriile recorduri. Întotdeauna zboară spre noi orizonturi. Stârnește o furtună pe oriunde treci. Acesta este spiritul Supra !

Echipa Nautica își „reglează” barometrul de adrenalină și navighează, cel puțin cu gândul, spre Australia. Vrem să descoperim acest spirit Supra și să credem în el, iar câteva lecții de sporturi nautice extreme nu ar strica deloc acum la început de vară !

Autor: Oana Vasiliu

Publicat in: mai 2012
Inapoi la categoria «« Producatori

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement