Ultimele gadget-uri pentru bărci

Home « Producatori « Inedit

Din momentul achiziționării unei ambarcațiuni, cheltuielile nu se termină. Întotdeauna este loc de un gadget nou care să te facă să te simți mai bine sau mai în siguranță atunci când ești în larg cu prietenii sau familia. Echipa Nautica a făcut o selecție pentru dumneavoastră!

NameRadio VHF – orice marinar are nevoie de un  radio de tipul VHF. Acest gadget este primul în topul recomandărilor de siguranță pe apă datorită faptului că poți contacta paza de coastă în cazul în care telefonul mobil nu poate fi folosit. Prețurile pentru un astfel de device sunt de toate tipurile și pentru toate buzunarele.

NameEPIRB sau detectorul personal – acest gadget cunoscut oficial ca Emergency Position Indicating Radiobeacons (n.red.: semnal de alarmă pentru a indica poziția utilizatorului prin radio-balizare) este la fel de important ca un radio VHF, cu particularitatea că acesta va putea fi localizat de cei care primesc atenționarea de pericol.

NameStație meteo portabilă – când pleci pe mare, nu știi ce îți poate rezerva ziua. Mai ales că masele de aer pot crea niște fenomene meteorologice complet atipice. Așa că cel mai bine ar fi să folosești propria stație meteo – să știi exact cum va fi vremea ca să nu îți strici o zi de agrement nautic.

NameÎncărcător de telefon mobil solar – ce poate fi mai neplăcut decât să rămâi fără baterie la telefon când ești în largul mării ? Pentru astfel de situații și nu numai, cei de la Quirky au creat acest încărcător de telefon mobil solar. Un astfel de gadget costă doar 39.99 dolari.

NamePlacă de surfing gonflabilă – acest gadget este de fapt o nouă jucărie pentru pasionații de sporturi nautice. Dacă ai o ambarcațiune mică cu spațiu puțin de depozitare, această placă de surfing gonflabilă este perfectă pentru tine.

NameMegafonul conectat la telefon – sunt foarte multe lucruri pe care un Iphone le poate face. Dar v-ați gândit vreodată că îl puteți transforma într-un megafon care să vă animeze petrecerile pe yaht ? Un asemenea gadget costă 399 euro.

Sursa foto: poweboat.about.com / gadget-o.com / craziestgadgets.com / 

Autor: Oana Vasiliu

Publicat in: mai 2012
Etichete pentru acest articol: EPIRB, Radio VHF
Inapoi la categoria «« Producatori

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement