Fair Play românesc

Home « Producatori « Romania

Ştim deja că, în România, piaţa nautică este deocamdată o nişă destul de puţin exploatată. Deşi avem 1075 kilometri de Dunăre, Delta aferentă ei şi o bună bucată din Marea Neagră îşi scaldă apele pe teritoriu românesc, industria constructoare de ambarcaţiuni de agrement este încă timidă. Noi am ales să vă prezentăm, astăzi, compania giurgiuveană Fair Play, unul din puţinii jucători din piaţa nautică autohtonă.

Fair Play Giurgiu este doar un mare magazin de ambarcaţiuni şi accesorii aferente. Cel puţin aşa arată la prima vedere. Dacă îi dedici câteva minute, o să descoperi şi bărcile marcă proprie: zece ambarcaţiuni cu motor, un model de barcă cu vâsle şi trei ambarcaţiuni tip ponton. Destul de impresionat, spunem noi, pentru un producător local de ambarcaţiuni, într-o piaţă puternic afectată de criză şi într-o ţară unde acest tip de agrement nu este deloc în topul preferinţelor concetăţenilor.

Cea mai vândută barcă marca Fair Play este Rebel 400, care se vinde pentru 2400 euro. Ca să nu ne pierdem în detalii prea tehnice, vă spunem că are 35 CP, o lungime de 4 m şi o lăţime de 1.7 m, este ideală pentru patru persoane şi perfectă pentru plimbările pe Dunăre. Preţurile pentru bărcile Fair Play încep de la 950 euro şi urcă până la 36300 euro, cel mai scump model, Kimi. Pentru ambarcaţiunile de tip ponton, preţul este la cerere.

Ca proaspăt proprietar de ambarcaţiune, ai nevoie şi de un peridoc. Bineînţeles, se poate închiria sau împrumuta, după caz, însă cel mai bine ar fi să ai propriul tău peridoc. Fair Play oferă o gamă de astfel de produse anexe ambarcaţiunii, atât pentru bărci cu sarcina sub 1300 kg cât şi pentru jet-ski. Dacă tot am menţionat de jet-ski, să ştiţi că la compania giurgiuveană pasionaţii de sporturi extreme nu sunt deloc neglijaţi. Printre bărci şi accesorii aferente lor, se găsesc şi jet-ski-uri de diferite dimensiuni şi viteze, dar şi ATV-uri. Toate, pe alese dintr-o gamă destul de variată.

În portofoliul companiei Fair Play există şi ambarcaţiuni de lux sau de viteză, după preferinţe. Fiecare model poate fi personalizat după preferinţele clientului, de la culoarea exterioară până la dotări şi accesorii suplimentare. Companiile de ambarcaţiuni pe care le puteţi găsi la Fair Play sunt: Ocean Yachts, Pro-Line, Edge Water Boats, Prolite, Donzi Marine.

Echipa Nautica Magazine le oferă o mare bilă albă pentru faptul că sunt producători autohtoni de ambarcaţiuni. Mai mult, sperăm să le crească portofoliul de produse. Şi nu în ultimul rând, dacă voi, cititorii noştri, aveţi o poveste cu o ambarcaţiune marca Fair Play, o aşteptăm pe adresa redacţiei!

Autor: Oana Vasiliu

Publicat in: mai 2012
Etichete pentru acest articol: fair play, fair play giurgiu, producator roman ambarcatiuni
Inapoi la categoria «« Producatori

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement