Caravelle – prima companie de ambarcațiuni certificată „Made in USA”

Home « Producatori « SUA

După auditul efectuat de „Made in USA Certified”, bărcile Caravelle, produse de Sak Marine Company, au primit mult așteptatul certificat. A devenit, astfel, prima companie de ambarcațiuni cu prestigioasa licență de certificare. Cum se traduce această titulatură? Aflaţi în continuare!

Povestea spune că din 1965, Caravelle și-a dedicat timpul, investițiile și pasiunea în construcția de ambarcațiuni prin perfecționarea continuă a modelelor deja existe și a grijii pentru mediul înconjurător. Însă doar după aproximativ jumătate de secol, compania a fost „încoronată” cu distincția „Made in USA Certified”. Dacă vă întrebaţi care au fost principalele caracteristici care au contat în obținerea acestei certificări trebuie să ştiţi că distincţia s-a bazat pe calitatea superioară a fabricației de ambarcațiuni, materialele premium folosite la fiecare model și raportul calitate-preț a produsului destinat petrecerii timpului liber al familiei americane.

Chiar dacă multe companii folosesc titulatura Made in USA, aceste nu pot susține acest lucru cu probe reale. Fiecare barcă pe care noi o realizăm este certificată Made in USA. Acest lucru este parte din filosofia Caravelle, localizată în Americus, Georgia, și de care suntem foarte mândri”, a declarat Eugene Sak, Președintele Caravelle.

Ce este Made in USA ?Name

„Made in USA Certified” este liderul american al certificării produselor și serviciilor exclusiv americane. Prin aceste certificări, consumatorul american știe că respectiva companie a trecut printr-un proces de audit unde s-a atestat apartenența 100% americană a materiei prime. În rândul consumatorilor, cercetările efectuate arată că gradul de încredere al americanilor pentru „Made in USA Certified” a ajuns la 66%, urcând în ultimul an cu 44%, conform site-ului oficial.

În ultimii 100 de ani, Statele Unite au dominat industria marină. Țara noastră este recunoscută peste tot în lume pentru calitatea excepțională a producției, designului și forței de muncă în ceea ce privește construcția de ambarcațiuni. Aceasta este o industrie unde SUA rămâne lider de piață și trebuie să protejăm acest statut. Suntem foarte încântați de faptul că Caravelle este prima companie constructoare de amabarcațiuni care obține distincția Made in USA ”, a spus Julie Reiser, Președinte și Co-fondator al Made in USA Certified.

Oferta Caravelle

Caravelle nu folosește lemnul în construcția ambarcațiunilor sale tocmai pentru a proteja mediul înconjurător. Compania construiește bărci cu elemente atent alese ce sugerează confortul, performanța și designul stilizat. Iar bărcile pe care le crează în atelierele Sak Marine sunt fabricate pentru un număr maxim de nouă persoane, în timp ce acei 225 CP îți pot oferi aventura și adrenalina unei zile petrecute în natură. În plus, ambarcaţiunile Caravelle au o greutate potrivită pentru a putea fi remorcate cu ușurință.

Echipa Nautica îi acordă o bilă albă pentru certificarea primită și nu putem decât să ne dorim o companie „Made in Romania” care să ofere distincții produselor și serviciilor românești.

Sursa foto: caravelleboats.net / info.usa-c.com

Autor: Oana Vasiliu

Publicat in: mai 2012
Etichete pentru acest articol: Caravelle, Made in USA Certified
Inapoi la categoria «« Producatori

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement