Larson – cinci promisiuni, o singura ambarcatiune

Home « Producatori « SUA

Profesorii de marketing spun că un produs trebuie să aibă o caracteristică definitorie astfel încât să poată rămâne în mintea consumatorului. Cei de la Larson folosesc cinci: experiența este totul, calitatea primează, performanța este cea mai importantă, raportul calitate-preț este indiscutabil și ambarcațiunea este family-friendly. Dacă nu v-am convins deja, vă prezentăm în detaliu fiecare caracteristică !

Larson oferă un test drive al celor cinci caracteristici definitorii ambarcațiunilor sale. Pentru a ajunge un gigant producător american de ambarcațiuni de agrement, Larson a acumulat aproximativ 100 (o sută) de ani de experiență. Ideea lui Paul Larson din 1913 a fost să construiască o barcă de familie, pentru o experiență nautică pur americană. Și a reușit pentru că a descoperit cele cinci „ingrediente” necesare unei bărci.

Experience is everything. Experiența este totul – Larson îți oferă barca pe care ți-o dorești datorită celor o sută de ani de construcții navale, timp în care Larson și-a ascultat clienții ca să poată să-și îmbunătățească portofoliul.

Experience the quality. Calitatea primează – achiziționarea unei ambarcațiuni Larson înseamnă inovație și calitate premium la un preț accesibil, mai mult confort la versiunea standard, stil, design modern și posibilitatea de a-ți vinde barca la un preț ridicat.

Experience the performance. Performanța este cea mai importantă – Larson oferă garanție pe viață produselor sale, iar acest certificat, VEC® Structural Hull Lifetime Limited Warranty, este transmisibil și celui de-al doilea proprietar, în cazul în care vă hotărâți să vindeți ambarcațiunea.

Experience the value. Raportul calitate-preț. Larson susține că este bărcile sale sunt construite astfel încât să ofere maximum de zâmbete pe oră, atestate științific. Ca să revenim la realitate, caracteristica se referă la designul inovator al ambarcațiunii, grija pentru detalii și mai ales, gradul ridicat de confort.

Experience the safety. Siguranța familiei tale. Dacă ești o persoană extrem de grijulie, Larson s-a gândit cum să te convingă că ambarcațiunile sale sunt cele mai potrivite pentru experiența ta nautică: a obținut certificate de la NMMA, Yacht certified, Canadian Coast Guard certified și U.S. Coast Guard.

Acestea fiind spuse, echipa Nautica vă recomandă site-ul oficial al Larson pentru a vă alege ambarcațiunea specifică nevoilor dumneavoastră. Și dacă nu vă permiteți o barcă Larson nouă, nu-i nimic. Compania asigură ambarcațiunea și pentru posesorul numărul doi, așa cum deja v-am asigurat!

Autor: Oana Vasiliu

Publicat in: mai 2012
Etichete pentru acest articol: ambarcatiuni americane, ambarcatiuni SUA, Larson
Inapoi la categoria «« Producatori

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement