Pescuitul la rang de lux: Davis Yachts

Home « Producatori « SUA

Pentru pasionaţii de bărci de pescuit din întreaga lume numele Buddy Davis nu este o necunoscută. Legendarul Buddy Davis a fondat Davis Yachts şi a proiectat cele mai vândute bărci pentru pescuit din întreaga lume. Din 2003, la cârma afacerii a trecut un prosper om de afaceri pasionat şi de nautică, cunoscutul chirurg plastician din New Jersey, căpitanul Ira Trocki. ”Legenda va continua”, spune acesta, dar care legendă ? Citiţi în continuare.

Buddy Davis (1).jpgDe 28 de ani, Davis Yachts este producătorul de bărci de pescuit luxoase, a căror caracteristică principală este graţia cu care navighează prin apele lacurilor, râurilor, mărilor şi oceanelor. Ca o completare a tuturor elementelor de design, Buddy Davis se remarcă prin interioarele spectaculoase şi liniile atent alese.

Buddy Davis a revoluţionat stilul de construcţie navală Carolina: a transformat prova prin evazare pentru mai mult spaţiu. Astfel s-a creat o platformă nouă, fiind unul dintre puţinii designeri navali care a combinat lemnul de mahon cu fibra de sticlă pentru cocă.

Buddy Davis (2).jpg

Prima impresie despre Buddy Davis se va întipări pentru toată viaţa în memorie. Prima dată, privirea este atrasă de prova ambarcaţiunii, a cărei imagine este echilibrată de puntea impecabil şlefuită. Apoi eşti atras ca un magnet de celelalte componente ale bărcii: toate elementele sunt într-o ordine perfectă, din oţel inoxidabil de cea mai înaltă calitate. Interiorul bărcii oferă o armonie perfectă între gust şi stil.

Carena Buddy Davis este proiectată astfel încât să poată trece peste ”monştrii” marini, să alerge cu viteză după răpitori sau să plutească în aşteptarea celei mai mari capturi. Care este SECRETUL Buddy Davis ? Fundul bărcii. Carena este de aşa natură făcută încât nu se poate uza sau scufunda. Barca demonstrează că o bijuterie ca ea poate fi perfect funcţională, chiar dacă arată ca o operă de artă.

Buddy Davis (6).jpgDacă Buddy Davis nu ar fi o barcă, ar fi fost cu siguranţă un gimnast puternic şi agil, un adevărat olimpic medaliat cu aur. ”Opreşte-te brusc. Accelerează puternic. Răsuceşte-te la 360 de grade. Apoi la 180. Prinde captura.” sunt îndemnurile experţilor Davis Yachts. Probabil că majoritatea posesorilor nu sunt atât de îndrăzneţi. Dar Buddy Davis poate face toate aceste acrobaţii.

Compania Davis Yachts crede că cele mai bune bărci sunt construite în întregime într-un singur loc. Supravegherea atentă de către meşteri experţi au făcut ca bărcile Davis să urmeze cele mai înalte standarde. Davis este unul dintre puţinii constructori de ambarcaţiuni de pescuit de astăzi unde întregul vas este complet echipat în acelaşi şantier.

Elegant, dar îndrăzneţ în acelaşi timp, simplu, dar extraordinar prin excelenţă” este descrierea bărcilor din partea echipei Davis Yachts. Acesta este motivul pentru care face istorie în lumea construcţiilor de yachturi de mai bine de un sfert de secol.

Sursa foto: buddydavis.com

Autor: Oana Vasiliu

Publicat in: martie 2012
Etichete pentru acest articol: buddy davis, Davis Yachts, pescuit
Inapoi la categoria «« Producatori

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement