Cu jetul pe apă (foto & video)

Home « Sport « Inedit

Ești gata să experimentezi mersul pe o bicicletă plutitoare? Dacă da, cască bine ochii pentru că o nouă distracție pe apă și-a făcut loc în lumea excentrică a nauticii! După jetpack, urmat de jetboots, și-a făcut apariția o nouă jucărie marină: jetbike. O bicicletă care funcționează la fel ca toate jucăriile enumerate mai sus: pe jet puternic de apă! Pe scurt: Jetovator! Adrenalină cât cuprinde, distracție maximă și tehnologie cu consum minim. Ce ți-ai putea dori mai mult de la o jucărie marină, intrată în top trend vara aceasta? Vă spunem noi: un instructor care să te învețe cum să manevrezi ciudățenia!

Dacă jetpack-urile sau jetboots-urile nu-ți ofereau suficientă adrenalină, de acum ai un mod perfect de a-ți petrece vacanța pe val. La propriu. Nu mai trebuie să stai țeapăn ca pe jetboots sau cu mâinile într-o singură poziție ca pe jetpack. Acum, te poți distra stând relaxat, în poziția normală de mers pe bicicletă, pe Jetovator. Un nou accesoriu revoluționar destinat sporturilor nautice pline de adrenalină.

Fly and cicling pe jet de apă

Combinând un corp elegant, al unei biciclete performante de curse, cu capacitățile aeriene ale unui avion de vânătoare, Jetovator permite utilizatorului să experimenteze zborul și mersul cu bicicleta în același timp. În plus, răcoarea va fi la puterea a doua datorită stropilor de apă proveniți din jet-ul puternic. Iar asta nu e tot! Noua jucărie marină întrece orice așteptare în materie de performanță, nu doar de design. Poate urca la o înălțime maximă de 10 de metri și atinge o viteză de 40 de kilometri pe oră.

Jetovator-ul nu este dedicat amatorilor, ci mai degrabă profesioniștilor, care reușesc să uimească publicul cu cascadorii nemaivăzute la 10 metri în aer, realizate pe jet de apă! De multe ori, profesioniștii aleg să-și facă cascadoriile în echipe de câte cinci sau șase persoane. Însă, dacă ești amator, nu înseamnă că nu poți experimenta o astfel de senzație. Trebuie doar să fii asistat de un profesionist, care te va îndruma și te va învăța tainele și sitemul de manevrare ale aparatului.

Cât costă?

Un Jetovator Standard, la un preț recomandat de producător de vânzare cu amănuntul, costă 8.975 de dolari. Jetovatorul Standard este confecționat dintr-un cadru tubular din aluminiu cu un bloc de duze vectoriale, una fixă și două mobile, îmbrăcată în fibră din sticlă (pentru a-i oferi o mai mare putere de plutire), scaun tapițat din vinil, genunchere căptușite și scut pentru față. De asemenea, beneficiază de unitate și adaptor PWC și HoseMount (busolă + ceas pentru evaluarea presiunii apei, folosite adesea de companiile de ambarcațiuni precum: Seadoo, Yamaha sau Kawasaki). Mai beneficiezi de un furtun cu diamentrul de 4 inch și 12 metri lungime, plus un manual pentru instalare și utilizare.

Autor: Gina Rotaru

Sursa foto: dvice.com

Publicat in: august 2012
Inapoi la categoria «« Sport

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement