Ceasurile Nautica, parte din spiritul tau de aventura

Home « Stil « Ceasuri

V-ați gândit vreodată la intensitatea rezultată din forța cu care îți strânge palma interlocutorul? Dar că acest gest îți poate spune preferințele în materie de ceasuri ale partenerului de conversație? O strângere de mână fermă se transmite printr-o încheietură puternică. Clar, sub mâneca mâinii stângi se ascunde un ceas mare, cu atitudine. Ce alegi însă pentru definirea acestei atitudini? Noi îți recomandăm Nautica by Timex. De ce? Citește în materialul nostru!

Colecționarii de ceasuri și pasionații de orologerie știu că piața se împarte în precizie elvețiană, eleganță rusească, inovație nemțească și tehnologie americană. După producător, alegerea mecanismului de funcționare a ceasului devine prioritate: să fie automat, mecanic sau cu cuartz ? Dacă v-ați decis, atunci este cazul să analizăm opțiunile pentru volumul și geometria ceasului dorit. Designerii și-au depășit propriile limite la acest capitol și au transformat ora exactă într-o bijuterie sau într-o casetă de valori, după bugetul fiecărui client.Name

Și ceasurile Nautica se aleg după aceleași coordonate, iar decizia finală de achiziționare nu este atât de ușor de luat, după cum ai crede. „Problema” este că ceasurile Nautica nu se încadrează la secțiunea de ceasuri sport, a căror principală caracteristică este rezistența la apă și atât. Ele au o individualitate aparte, care le nominalizează la categoria sport prin funcționalitate, însă eleganța este cuvântul potrivit pentru descrierea lor.

Nautica by Timex, pentru navigatori cu stil

Nautica este unul din brandurile care se impune pe piața accesoriilor pentru călătoriile pe apă și nu numai. Povestea lor începe acum mai bine de un sfert de secol, cu doar șase piese de îmbrăcăminte. Astăzi, Nautica are în portofoliu îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii pentru plajă, parfumuri și ceasuri. Din 1994, au intrat pe piața de ceasuri cu promisiunea că vor reprezenta spiritul libertății, al senzațiilor și a aventurii. Asocierea cu Timex a fost firească, aveau nevoie de un jucător mondial din domeniul orologeriei care să le faciliteze contactul cu publicul vizat.Name

Nautica este „ceasul” principal al concursurilor pe apă, care și-a împărțit portofoliul în trei direcții nautice: ClassicWatches, pentru eleganță în stil sport, Chronograph, pentru design inovativ și Yacht-timer, colecția de ceasuri marine pentru activități în apă. Particularitatea Yacht-timer este oferită de un triplu cronometru care poate fi folosit în concursurile nautice, pentru a ști în permanență care sunt timpii concurenței.

În numărul următor, echipa Nautica va prezenta cele mai interesante ceasuri Nautica by Timex. Până atunci, vă recomandăm să ghiciți caracteristicile ceasului de la mâna interlocutorului ca exercițiu de imaginație și de ce nu, o portiță de câteva secunde de evadare din prezent. Cine știe, poate descoperiți un alt spirit aventurier ca dumneavoastră!

Sursa foto: nautica.com

Autor: Oana Vasiliu

Publicat in: martie 2012
Inapoi la categoria «« Stil

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement