Cele mai bune ceasuri digitale rezistente la apă (galerie foto)

Home « Stil « Ceasuri

Odată cu sosirea verii pasiunea pentru sporturile nautice artinge cote maxime! Echipa Nautica nu stă deoparte şi vă propune o ediţie de colecţie alcătuită din unele dintre cele mai bune cinci ceasuri digitale Casio şi Timex rezistente la şi apă folosite mult timp de sportivi şi nu numai!

Considerat printre cele mai durabile din serie, Casio CA53W 8 Digit Calculator a fost ales la ultimele Olimpiade în top şi este încă folosit (cu upgrade-uri) de sportivi în cadrul competiţiilor europene şi mondiale. Acest ceas dispune de un cadran gri şi o încuietoare de mână foarte rezistentă. Proprietarii acestor ceasuri se pot bucura de un cronometru ultraperformant şi de o alarmă pe măsură, care să îi ajute să se trezească la timp pentru a nu pierde startul competiţiei.

Nu putem uita de Timex Ironman Shock Resistant 30 Lap Vivid. Lumina de noapte de tip Indiglo de pe acest ceas digital rezistent la apă face vizualizarea foarte uşoară într-un loc destul de întunecat. În plus, pentru persoanele care au probleme cu trezirea sau respectarea unui termen-limită este bine de ştiut că alarma de pe acest ceas se repetă la cinci minute. Şi asta până când proprietarul nu ia decizia setării unei noi alarme. În plus, beneficiază de un contor cu 99 de ture şi este rezistent la apă adâncă de până la 200 de metri.

Vezi cum arată cel mai rapid ceas din lume. Într-un cuvânt: unic!

Timex Ironman Sleek 150 Lap With TapScreen are un contor care poate atinge 199 de ture de bazin. Unul dintre cele mai bune lucruri despre acest ceas este ecranul tactil. În afară de timp, acest ceas afişează, de asemenea, ziua din săptămână şi data. Alături de celelalte ceasuri prezentate şi acesta rezistă la adâncimi mai mari de 100 metri.

Casio LDF40-1 Digital Watch măsoară atât jumătăţi de timp cât şi perioada scursă dintr-un timeline propus de către proprietar. Cu un format de 12 şi 24 de ore, Casio LDF40-1 dispune de o alarmă de zi cu zi şi o viaţă de cinci ani a bateriei. Există, de asemenea, şi un calendar care poate fi programat pe ceas ori de câte ori ai nevoie.

Citeşte şi: Ceasurile Nautica, parte din spiritul tău de aventură

Timex Ironman 30 Lap Watch. Timer-ul de 24 de ore cu numărătoarea inversă este una din cele mai bune caracteristici ale acestui ceas rezistent la apă. Totodată, afişajul Indiglo face uşor de citit orice pe acest ceas în orice moment din zi sau din noapte. Butoanele de pe acest ceas sunt foarte uşor de operat.

Sperăm că v-am atras atenţia şi că v-am readus în memorie perioada în care majoritatea ne bucuram de un ceas digital pe care îl butonam fără încetare. Trebuie să vă mai spunem că preţurile acestor ceasuri sunt destul de accesibile. Spor la cumpărături!

Autor: Marian Crăciun

Surse foto: casio.com și timex.com

Publicat in: iunie 2012
Inapoi la categoria «« Stil

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement