Nautica, lux pentru dame

Home « Stil « Ceasuri

Sunt funny, colorate, au un design feminin și pot fi asortate cu ușurință la orice stil vestimentar. Pe scurt: ceasurile Nautica pentru damă - 2012. Dacă-ți plac ținutele lejere, ești fana hainelor casual/ elegante sau te dai în vânt după croaziere de lux, noile ceasuri Nautica damă vor merge ca turnate stilului tău.

Iar vara aceasta, ai o gamă largă de ceasuri Nautica damă, în ceea ce privește design-ul și materialele din care sunt confecționate. Cât despre prețuri, avem ceasuri care se vând cu sume cuprinse între 95 și 195 de USD, în funcție de design, mărime și rezistența în apă.

De la bleu oceanic, la feminitate pură

Cel mai ieftin model de ceasuri Nautica damă al verii costă 95 de USD, vine într-o nuanță puternică de albastru oceanic, este din oțel inoxidabil și rezistă până la maximum 100 de metri adâncime. Pe locul doi la capitolul prețuri, avem modele de ceasuri Nautica damă de un albastru puternic cu cronograf elvețian, carcasă de oțel și o rezistență în apă de până la 100 de metri adâncime. Prețul: 115 USD.

Ele sunt urmate de ceasuri Nautica damă de un roz țipător, extrem de feminine, care sunt destinate iubitoarelor de accesorii nautice. Modelele acestor ceasuri au carcasele din oțel inoxidabil de 33 de milimetri lățime, o cronologie în stil japonez, pot rezista la până la 100 de metri adâncime și costă tot 115 USD.

Design și top quality la doar 195 RON

Cu 70 USD mai mult, avem adevărate bijuterii feminine în materie de stil, design și calitate: ceasuri Nautica damă cu carcase de oțel inoxidabil de 36 de milimetri lățime și curele de culoare roz pal, din piele. Sunt ceasuri cu cinci ani garanție și care rezistă la adâncimi de până la 300 de metri!

În vârful topului quality al ceasurilor verii, Nautica damă, stau modele elegante și clasice, însă cu un design nu foarte atrăgător. Curelele sunt negre, din piele, iar carcasa este din oțel inoxidabil, suflată cu aur roz. Aceste ceasuri au cinci ani garanție, rezistă până la 100 de metri adâncime și costă 195 USD.

Chiar dacă primele modele sunt tentante ca preț, noi ți le recomandăm pe ultimele două. Nu pentru că ar fi mai scumpe, ci pentru design-ul clasic și pur feminin, care poate fi asortat la orice tip de vestimentație, în orice moment al zilei. În plus, nu credem că se vor demoda vreodată.

Autor: Gina Rotaru

Sursa foto: nautica.com

Publicat in: iunie 2012
Inapoi la categoria «« Stil

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement