Nautica men's summer outfits 2012 (foto)

Home « Stil « Imbracaminte

În sfârșit o veste bună și pentru ei! Nautica a lansat colecție de haine de lux pentru bărbați! După colecția de vară dedicată femeilor, iată că și sexul tare are parte de câteva delicii vestimentare marinărești. Și, cum era de așteptat, colecția de primăvară/ vară 2012 destinată bărbaților se arată incendiară, mai ales pentru femei. Pantaloni scurți, cămăși de vară, tricouri marinărești și genți colorate, multe dintre ele pe placul sexului frumos. Căci, vorba aceea, cine-i cel mai pasionat de shopping din casă?

Răspunsul îl știm cu toții, însă când vine vorba despre calitate, bărbații încep să-și impună cu ardoare punctul de vedere. Așadar, să lăsăm deoparte pentru câteva secunde aspectul colorat și fashion al ținutelor vestimentare pentru bărbați, și să ne îndreptăm atenția către croieli și materiale. Căci asta contează cel mai mult, nu?

Calitate și trend nautic

În colecția primăvară/ vară de la Nautica, destinată bărbaților, întâlnim pantaloni scurți din bumbac, în culori alb, bleu, negri și cu imprimeuri nautice, dar și pantaloni din in în diverse culori, destinați stilului casual. Pentru cei sportivi, Nautica are pantaloni scurți din fâș, care merg cu noile tricouri din bumbac și geci impermeabile.

În colecția de primăvara/ vară regăsim și o categorie întreagă de geci pentru punte. Pentru vreme răcoroasă avem geci de punte stil sacou din bumbac, jeans sau in, iar pentru vreme ploioasă găsim geci de piele din fâș sau nailon, vătuite cu lână pe dedesubt.

Navighează în culori

În materie de pantaloni lungi, colecția primăvară/ vară de la Nautica vine cu o varietate de modele. Multe dintre ele sunt din materiale ușoare și lejere precum inul și bumbacul. Culorile predominante sunt albul, griul, bleu-ul, culoarea untului, albastrul puternic și roșul. Majoritatea încălțărilor sunt confecționate din materiale ușoare, talpa fiind din plastic gumat, iar culorile predominante fiind negrul și griul.

Un design aparte care îmbină, fără probleme, toate gusturile în materie de fashion. Este suficient de colorată pentru gustul femeilor și extrem de calitativă pentru pretențiile bărbaților. Semn că noua colecție primăvară/ vară de la Nautica va avea succes în materie de vânzări.

Autor: Gina Rotaru

Sursa foto: vogue.co.uk


 

Publicat in: iulie 2012
Inapoi la categoria «« Stil

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement