Nautica sunglasses 2012 (foto)

Home « Stil « Imbracaminte

Culoare, calitate și stil american. Toate adunate într-o singură colecție de ochelari de soare de la Nautica. Celebra firmă de îmbrăcăminte a spart limitele design-ului de ochelari de soare, pentru o revenire în forță în materie de fashion. Noile creații și-au făcut deja apariția pe piața internațională, modelele fiind apreciate de designeri datorită îmbinării perfecte între calitate și design. Curioși din ce sunt făcuți și cât costă?

Go bright! Așa sună sloganul celor de la Nautica pentru promovarea colecției de ochelari de soare de vară. Chiar dacă la prima vedere ar părea un slogan după ureche, cei de la marketing și-au cam pus mintea la contribuție pentru el. Motivul: trebuia să întruchipeze întreaga colecție. Și le-a ieșit! Sunt luminoști, au un design inteligent, lentila este de calitate, iar culorile neon îi declară fashion de top.

Unisex ocean line

Iar vara aceasta Nautica a îmbinat design-ul în așa fel încât să obțină o colecție unisex... aparte. Spunem asta pentru că diferențele între ochelarii de soare pentru femei și cei pentru bărbați sunt vizibile chiar și pentru ochii nespecialiști ai multora dintre cumpărători. Însă, aici vine surpriza: pot fi purtați care cum li se năzare proprietarilor. Ochelarii de soare cu design feminin pot fi purtați de bărbați și invers. Asta pentru că nuanțele ramelor arată o îmbinare perfectă între masculinitate și finețe feminină.

Mai ales în ocean line, unde ramele ochelarilor vin în nuanțe de albastru oceanic și verde lime, care se potrivesc la orice stil, ținută sau sex. Ochelarii de soare sunt rotunzi, pentru a permite o fixare mai bună pe față și au balamale mici, aproape nesesizabile. Lentila este înconjurată de o ramă lucioasă, în nuanțe pale și țipătoare, în funcție de preferințe, iar piciorușele sunt albe, din material flexibil. Ochelarii pentru femei vin în culori lucioase, de neon, iar ochelarii de soare pentru bărbați au cadre din materiale hibride cu nuanțe de neon mat.

Lentile polarizate

Pe lângă design, vine și calitatea superioară. Lentilele tuturor ochelarilor de soare de la Nautica sunt polarizate, oferind cea mai bună protecție împotriva rezelor UV. Este o caracteristică des întâlnită la această companie, care nu face rabat la calitate, indiferent de preț. Și că tot am ajuns la preț, țineți-vă bine! Prețul celei mai ieftine perechi de ochelari de soare de la Nautica începe de la... 109 dolari. Iar el urcă și tot urcă, apropiindu-se vertiginos de 200 de dolari. O sumă considerabilă, însă nu colosală, dacă ținem cont de calitate în stil fashion. Nu credeți?

Autor: Gina Rotaru

Sursa foto: examiner.com

Publicat in: iulie 2012
Inapoi la categoria «« Stil

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement