New look cu Adidas (foto)

Home « Stil « Incaltaminte

Vara vine cu încălțăminte pentru navigație de la Adidas. Celebra casă de modă le face o bucurie iubitorilor de sporturi nautice, lansând o colecție nou nouță pe încălțăminte pentru navigație. Nu este una oarecare, ci o colecție menită să-i lase cu gurile căscate și pe cei mai pretențioși cumpărători fideli firmei Adidas. Și, deloc curios, ea a reușit să atragă privirile curioase nu doar bărbaților, ci și femeilor.

Este lejeră, practică, colorată și de calitate. Colecția de încălțăminte pentru navigație lansată de Adidas vara aceasta a adunat toate laudele designer-ilor internaționali. Un lucru destul de curios, întrucât vara aceasta Adidas a ocolit cu intenție balerinii pentru femei și tenișii comozi pentru navigație - modele ce anii trecuți au făcut ravagii pe piața internațională. Anul acesta a preferat să meargă pe un singur design care să prindă la ambele piețe. Și iată că i-a ieșit!

Calitate de top

Au un look casual, care se potrivește cu ușurință la orice tip de ținută ai adopta. Numai elegantă să nu fie! Vine în culori țipătoare și, culmea, sunt unisex. Semn că vara aceasta isteria culorilor cuprinde și bărbații, nu doar femeile cu atracție spre fashion. În ciuda culorilor țipătoare, în nuanțe puternice de neon, noua încălțăminte pentru navigație de la Adidas rupe gura târgului prin design și calitate superioară. Iar când spunem calitate, știm cu toții la ce ne referim.

Este adevărat că celebra companie ne-a obișnuit cu lucruri destul de costisitoare, dar calitative, însă anul acesta dă piața peste cap. A creat adidași pentru navigație cu bombeu de protecţie şi limba EVA pentru confort. Pentru ca piciorul să stea confortabil și să să nu existe riscul apariției vreunei ciuperci, a creat ochiuri de plasă superioară, care permit o mișcare circulară a aerului de la vârful degetelor până la călcâie. Marginea tălpilor este confecționată din cauciuc și îmbogățită cu branț de drenaj, pentru a nu reține apa.

Prețuri

Dacă te așteptai ca noua încălțăminte pentru navigație de la Adidas să fie costisitoare, te înșelai. Compania a lăsat drastic la preț, vrând ca această colecție să fie captată rapid de publicul larg, nu doar de pasionații pentru navigație. Astfel că, prețul pornește de la 70 de euro și atinge 90 de euro. Un echilibru calitate/ preț greu întâlnit la Adidas, mai ales când vorbim deste colecții recent lansate.

Ce-i drept, echipa de marketing și-a elaborat foarte bine strategia, renunțând la campania publicitară privind promovarea noilor sale creații. Iar acesta pare să fie motivul principal al prețului redus drastic, credem noi. Așadar, să nu vă fie mare mirarea că picioarele tuturor vor fi încălțate cu voioșie în adidași pentru navigație din 2012... Păi, la asemenea ofertă, ar fi și păcat, nu credeți?

Autor: Gina Rotaru

Sursa foto: adidas.com

Publicat in: iulie 2012
Inapoi la categoria «« Stil

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement