Crystal Serenity în vârful „Crystal Awards“

Home « Turism « Croaziere

E șic, rafinat, elegant și extrem de costisitor. Vorbim despre magazinului Apropos, aflat la bordul croazierei Crystal Serenity, care a câștigat cel mai înalt premiu în materie de design interior. Așadar, dacă ești pasionat de shopping, te invităm la o tură virtuală în cel mai luxos magazin... pe mare.

Dacă ai bani pentru o croazieră de lux, ai bani și de brand-uri costisitoare. Motiv pentru care, Crystal Serenity a dat lovitura de imagine, creând cel mai spectaculos design al magazinului cu brand-uri renumite, aflat în centrul navei. Cu ce preț?... 25 de milioane de dolari!

Însă, a meritat! Reamenajarea interioară i-a impresionat până și pe designerii internaționali de specialitate. Boutique-ul, situat în centrul croazierei Crystal, este destinat vânzării cu amănuntul a creațiilor de îmbrăcăminte și accesoriilor de lux ce poartă numele unor designeri recunoscuți pe plan internațional.

Premiul a fost oferit de Asociația Vânzărilor cu Amănuntul (ARE) pentru design-ul exclusivist al pereților despărțitori, împodobiți cu cercuri din aluminiu, care oferă magazinului un aspect rafinat și mult mai multă luminozitate. Design-ul a câștigat primul premiu „Wall Treatment“ la categoria Elemente Individuale, categorie înfințată în 2012.

Design de top, atitudine de top

Design-ul magazinului Apropos a reușit să îmbine cerințele de construcție marină cu linia fină a decorului de lux, oferind un aspect cu adevărat unic și grandios pentru un spațiu de retail aflat pe mare. Printre cei care au primit luna trecută premii de la ARE se regăsesc și magazinele Louis Vuitton, Lacoste şi Alexander Wang.

Motiv pentru care Alexandra Don, preşedintele de servicii hoteliere şi design al companiei Crystal, se arată onorată și mândră de acest premiu. „Datorită procedurilor marine, avem mai multe restricţii de design, decât un spaţiu de pe teren. Tocmai de aceea este o mare onoare pentru o navă de croazieră să câștige un asemenea premiu. Premiile de acest gen arată de fapt ceea ce noi și oaspeții noștri știm deja: navele noastre sunt șic oriunde pe glob.“

Iar în timp ce Crystal Serenity se bucură de un design interior de top, compania Feadship se laudă cu un yacht unicat, de ultimă generație. Însă, până la a descoperi luxul yacht-ului, îndeletniciți-vă cu imaginile spectaculoase cu care Crystal Serenity începe să-și facă reputație în materie de design. Ce ziceți, vă atrage?

Autor: Gina Rotaru

Sursa foto: crystalcruises.com

Publicat in: iulie 2012
Inapoi la categoria «« Turism

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement