Lux și opulență: 5 croaziere de top în 2012

Home « Turism « Croaziere

Te-ai întrebat vreodată cum arată luxul sau te-ai imaginat vreodată pe una dintre cele mai luxoase croaziere din lume? Dacă nu ai făcut-o până acum, pun pariu că o vei face după ce vei vedea acest material. Nu de alta, dar ți-am pregătit cinci dintre cele mai luxoase croaziere din 2012.

Au cele mai spectaculoase zone de entertainment, bussiness rooms, tehnologii high-tech de ultimă generație, servire la secundă, săli de sport și fitness ultra dotate, spa, bucătării de ultimă generație și bucătari specialiști în orice ciudățenie culinară pe care ți-ai putea-o imagina. Pe scurt, croazierele de top ale lumii: Silversea, Crystal, Seabourn, Regent Seven Seas Cruises şi Dream Sea.

Silversea

Vasul de croazieră Silversea este considerat a fi unul de ultimă generație în materie de lux. Are apartamente somptuase cu vedere directă la ocean și oferă un stil de viață all inclusive. Deține un restaurant gastronomic rafinat (inspirat de Relais & Châteaux), cu mese mari, dar și cu spații intime, pentru o cină romantică în doi. Un adevărat paradis de lux, cu prețuri pe măsură. Spun asta pentru că o croazieră pe Silversea te poate costa câteva mii bune de euro, pentru doar 8 nopți!

Crystal

Croaziera Crystal deține puterea în materie de confort, rafinament, grandoare și servire. Este al 10-lea an consecutiv în care vasul primește titlul de „Cea mai bun și grandios vas de croazieră din lume“ în revista de specialitate Travel & Leisure. Are o întreagă arie dotată pentru spa, fitness, săli se sport, dar și un salon special amenajat în stil Feng Shui. Camerele sunt nou amenajate, în cele mai trendy tendințe, în special vintage, iar prețul minim pentru 8 zile este de 1.500 de euro.

Seabourn

Seabourn este cunoscută de publicul călător ca fiind linia de croazieră de lux „la îndemână“. Croaziera are un portofoliu impresionant de premii, evaluări și ghiduri de călătorie realizat de publicațiile cu specialitate turistică. Poate fi asemănat cu un club privat, intim, care transportă un maximum 208 de turiști, un număr aproape egal cu cel al echipajului și personalului).

Regent Seven Seas

Regent Seven Seas = stil extravagant. Este o croazieră scumpă, datorită servirii rafinate, amenajărilor de bun gust și a artelor culinare fine. Dispune de un salon de restaurant, unde se pot servi cele mai fine vinuri și băuturi spirtoase de cea mai înaltă calitate. Colaborează cu cele mai bune servicii de personal. Un lux impunător, cu prețuri pe măsură, căci o croazieră de 8 zile costă nu mai puțin de 7.000 de euro.

Sea Dream Yachts

Are cinci stele, toate pentru calitate! Poate transporta 112 turiști, care beneficiază de piscină, saună jacuzzi, saună cu aburi, un salon de fitness și spa... cu tratamente thailandeze. Piscina este în aer liber, unde se regăsesc și fotolii de lux. Design-ul este absolut spectaculos, pentru că atât fotoliile, cât și piscina sunt încadrate în lemn lucios. Prețul... cam 1.000 de euro, pe zi.

Iar, dacă până acum nu te-ai lăsat impresionat, ca bonus, ți-l oferim pe Annalise, cel mai scump yacht din lume, care are, nu doar toate facilitățile croazierelor de mai sus, ci și un cinematograf full-size şi heliport. O splendoare a mării, pe care puțini au ocazia să pășească!

Autor: Gina Rotaru

Sursa foto: hillmanwonders.com

Publicat in: iulie 2012
Inapoi la categoria «« Turism

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement