Top 5 Water Park-uri din lume (foto)

Home « Turism « Inedit

N-ai bani de croaziere de lux sau excursii cu yacht-ul, însă îți permiți o vacanță peste hotare? Atunci, ia-ți cea mai distractivă vacanță și optează pentru unul dintre marile Water Park-uri ale lumii. Noi ți le prezentăm, tu îți alegi pe care vrei să-l testezi vara asta.

Am intrat deja în lunile de vară, iar parcurile de distracție sunt pe val. Și, în timp ce la noi, în România, opțiunile sunt limitate, în lume, poți descoperi peste 2.000 de locații tip Water Park. Unele sunt de lux, cu restaurante și angajați specializați în servire, iar altele sunt în topul distracției, având cele mai moderne dotări.

5. Sunway Lagoon, Malaezia

Este cel mai mare Water Park din Malaezia. Este o adevărată lume a aventurilor pe apă, care se întinde pe trei mari sectoare. Pe lângă binecunoscutele tobogane gigant, există palmieri, o zonă unde poți face surf și o plajă cu trei tone de nisip. Te poți caza la hotelul Kuala Lumpur.

4. Chimelong Water Park, China

Dacă nu în China, atunci unde să poți găsi cel mai spectaculos Water Park din lume? Parcul deține aproape 1 milion de metri pătraţi de distracţie pe apă, cu nenumărate atracții. Printre acestea se numără și o colecţie largă de alte plimbări, care este la un pas de a stabili recordul pentru cele mai lungi, mai înalte și mai interesante plimbări pe apă.

3. World Water Park - Edmonton, Canada

În Edmonton, Canada, se află unul dintre cele mai mari mall-uri comerciale din lume. Iar în imensul centru comercial, Edmonton Mall, veți găsi și World Water Park. Chiar dacă în Canada temperaturile pot fi foarte mici, acest Water Park este acoperit și deține cea mai mare piscină de interior, cu valuri uluitor de înalte!

2. Schlitterbahn, Texas
Este cel mai mare Water Park din Texas și are un număr impresionant de tobogane. Oriunde te-ai afla în Texas, veţi găsi, probabil, un Water Park Schlitterbahn în imediata apropiere. Turiștii au de ales între Water Park-ul din South Padre, New Braunfels, sau, cel mai nou, în Galveston.

1. Arca lui Noe, Wisconsin
Pot spune cu ușurință că este unul dintre cele mai mari Water Park-uri din SUA. Arca lui Noe are mai mult de 60 de tobogane cu apă, două bazine, patru zone de joacă pentru copii, două râuri, o piscină laguna și se întinde pe aproximativ 70 hectare. Toboganul cel mai popular din acest Water Park este Time Warp, care te lasă să aluneci pe apă de la o înălțime de aproape 70 de metri.

Ce spui, care dintre ele te-ar tenta?

Autor: Gina Rotaru

Surse foto: sunwaylagoon.com/ thethemeparkguy.com/ wem.ca/ schlitterbahn.com/ noahsarkwaterpark.com

Publicat in: iulie 2012
Inapoi la categoria «« Turism

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement