Novi Aquarium, delicii pescărești italiene

Home « Turism « Restaurante

Dacă ești în căutarea unui loc pentru un prânz liniștit de afaceri în zona Floreasca și ai și un buget pe măsură, intră cu încredere la Novi Aquarium. De ce Novi ? Pentru că proprietarii au închis primul restaurant, Aquarium, situat în Piața Gemeni și au deschis acest Novi Aquarium, unde calitatea și gustul se îmbină atât în materie de design, cât și de mâncăruri. Ce putem servi aici pe bază de pește? Vă povestim noi!

Ceea ce observăm de la prima deschidere a meniului este specificul mediteranean al localului, cu rețete diverse de fructe de mare și pește: Le ostriche di venere (Stridii Fin de Claire), Zara (Carpaccio de ton), peștele proaspăt al zilei (biban de mare, dorada, rombo, scampi del quarnero), San Pelaggio (Rombo marinat cu anșoa). Dacă acestea vă lasă gura apă, atunci aici puteți găsi întregul meniu al restaurantului.

Bineînțeles, după atâtea bunătăți din pește, meniul nu neglijează nici bucătăria italienească tradițională.

Spațiul de la Novi Aquarium este amenajat interior cu mobilier de înaltă clasă și stil, cu mese mari și accesorii care atrag atenția și o mare atenție la detalii (veselă, tacâmuri, fețe de masă imaculate, flori proaspete pe fiecare masă). În ciuda prețurilor destul de piperate, restaurantul Nova Aquarium este mai tot timpul plin și este necesară o rezervare în prealabil dacă doriți să luați masa aici.

Autor: Oana Vasiliu

Sursa foto: noviaquarium.ro

Publicat in: iunie 2012
Inapoi la categoria «« Turism

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement