Cât costă o excursie cu Party Cruise

Home « Turism « Trasee

Reflectoare, artificii, muzică bună și delicatese pe alese. Iar dacă la toate acestea adăugăm și o tematică nonconformistă, distracția e garantată! Nu doar pentru tine, ci pentru întreaga ta gașcă de prieteni. Nu ești convins de asta? Încearcă numai! S-ar putea să devii dependent de ele. Și... n-ar fi deloc rău, ținând cont că majoritatea navelor stil Party Cruises organizează, de departe, printre cele mai distractive petreceri din largul mărilor sau a oceanelor. Motivul e simplu: sunt specializate pe asta!

Atmosfera este întotdeauna încinsă, briza mării este răcoaroasă, lumea e pusă pe distracție, iar muzica și servirea este pe gustul fiecăruia, indiferent de cultură. Și nici nu-i de mirare întrucât îți poți alege o escapadă cu una dintre navele Party Cruises în funcție de tematica pe care aceasta o oferă! Proprietarii ambarcațiunilor se axează pe un anumit public, pentru a le oferi turiștilor mai mult decât s-ar fi așteptat de la o călătorile cu Party Cruises. Departe de discotecile gălăgioase și barurile de pe uscat, Party Cruises pot organiza, în drum spre destinație, petreceri liniștite, cu ajutorul muzicii și a aerului romantic oferit de ținutele de epocă, sau petreceri energizante, cu tematică horror... Tentant, așa-i?

Cu și fără tematici horror...

Te întrebi ce ai putea găsi tentat pe croazierele specializate în petreceri pe mare? Ei bine, mult mai multe decât ai putea anticipa. Aceste mici orășele navigatoare sunt dotate în stil all-inclusive: de la bar până la cluburi de noapte, menite să îți întrețină buna dispoziție pe toată durata călătoriei. Iar dacă ai ales ca destinație o insulă exotică, atunci plăcerea unei astfel de călătorii e de două ori garantată. Pe lângă destinații, există și diferite tematici după care ai putea să îți alegi croaziera.

Există petreceri cu pirați, baluri mascate, petreceri cassino, petreceri fantomă, petreceri marine și multe altele, organizate în funcție de cerințele turiștilor. Există, de asemenea, și petreceri private pe croazieră, organizate pentru cei care închiriază ambarcațiunea, sau părți ale ambarcațiunii, la zile onomastice, evenimente muzicale sau petreceri private pentru Anul Nou! De obicei, petrecerile pe croazieră sunt acompaniate de artificii, muzică, dansatori de performanță, show-uri muzicale, show-uri de lasere, karaoke și multe alte surprize spontane pentru turiști. Tocmai de aceea și prețul lor este unul destul de piperat.

Prețul, tot în stil party Cruises

Marea majoritate a croazierelor durează câteva ore, însă dacă îți dorești o relaxare de o zi întreagă, îți poți achiziționa un pachet all inclusive. Asta în funcție de preferințele pe care le ai. Spre exemplu: îți poți alege o croazieră pentru mic dejun tematic pe mare, prânz sau cină. Petrecerile nocturne se organizează rar, la ocazii speciale precum închirieri de vas sau revelioane. Ambarcațiunea pleacă zilnic din aceeași locație și oferă divertisment după un program bine stabilit încă de la începutul săptămânii. Ai grijă însă cum îți faci socoteala, pentru că fiecare parte a zilei are prețul ei, în funcție de serviciile acordate.

Ca un exemplu concret, o navă de croazieră (Black Pearl Pirate Party Cruises) oferă în fiecare zi de la ora 11 până la ora 15.00 o escapadă pe mare unde poți lua prânzul în stil pirateresc la prețul de 87,50 de dolari (adulți) și 45,00 de dolari (copii). Această croazieră oferă bufet, băuturi fără limită și snorkeling. Cina este organizată între 17 și 21, la apusul soarelui, și costă 97,50 de dolari (adulți) și 45,00 de dolari (copii). În acești bani beneficiezi de cocktail, băutură la discreție, transport pe mare și cină pe acordurile unui live band. Iar, în weekend, între orele 17 și 23 croaziera oferă atât cină, băuturi nelimitate și live band, cât și relaxări pe mare cu barca. Sună plăcut, nu-i așa?

Gina Rotaru

Publicat in: septembrie 2012
Inapoi la categoria «« Turism

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement